Опияняваща Рулетка

Опияняващата рулетка представлява рулетка с шотове и е игра за 2-8 играчи. 

26,70 лв.
Сканирай QR код и отвори продукта на телефона си.
Reference:
Свързани продукти
Описание

Опияняващата рулетка представлява рулетка с шотове и е игра за 2-8 играчи. Комплектът съдържа: 1 брой рулетка; 16 шот чаши; 2 топчета. Хвърляне на монета решава кой е първият играч, който стартира и след това играчите се движат по посока на часовниковата стрелка. Първият играч завърта рулетка с шотове и внимателно пуска топчето на въртящото се колело. Когато топчето спре, играчът изпива шота със съответния номер. Играчът не заменя празна чаша в нейния слот. След това играта преминава към следващото лице в ляво, който повтаря стъпките. Ако топчето попадне на номер, съответстващ на празна чаша, играчът не получава нищо за пиене, а играта продължава със следващия играч. Време е да проверите късмета си с рулетка с щотове! ВНИМАНИЕ! Играта е подходяща само за лица над 18 години! Не е подходящ подарък за лица под тази възраст (освен ако не наливате сокчета)  :) ! Рулетка с шотове е страхотен подарък за абитуриент, подарък за абитуриентка, както и забавен подарък за всеки повод.

Информация за продукта
Доставка / Връщане
Луксозен комплект ножове за сирена Луксозен комплект ножове за сирена
17,90 лв.
Ножове за сирена в елегантна кутия! Комплект от 4 броя ножове за сирене, поставени в луксозна подаръчна кутия. Инструментите за сирената са произведени от неръждаема стомана, с модерен дизайн.
Бърз преглед
Нощна лампа ЛУНА Нощна лампа ЛУНА
59,90 лв.
3D нощна лампа с форма на луна с USB, безжична, сензорна. Страхотна нощна лампа - луна. Нощната лампа е с релефна повърхност, дървена стойка и 3 режима на светлина. Нощна лампа 3D moon light е модерен и функционален...
Бърз преглед
нож за пъпеш нож за пъпеш
5,60 лв.
Нож за почистване и рязане на пъпеш. С ножът за пъпеши бързо и лесно можете да разрежете пъпеш на парчета, да извадите семената и да го сервирате готов за консумация.
Бърз преглед

Меню

Настройки

Разгледай още продукти.
No produts were found.