3D нощна лампа ЛУНА

492

Имате ли в стаята си нощна лампа? В днешно време нощните лампи се утвърдиха като интериорен аксесоар, който придава уют и атмосфера. LED нощна лампа LUNA е модерна и удобна за използване.

Нощните лампи Луна са изключително практичен и стилен аксесоар, от който има нужда във всеки дом. Всяко дете мечтае и проявява интерес към Луната, космоса, звездите и планетите. Подарете нощна лампа Луна или нощна лампа Космос на Вашето дете за Коледа или го зарадвайте с този прекрасен подарък за рожден ден.

LED нощна лампа ЛУНА е с диаметър 15см. и притежава релефна повърхност, дървена стойка и 3 режима на сила на светлината. Нощна лампа 3D moon light е модерен и функционален аксесоар, който ще краси всеки дом. 3D лампата се включва и изключва с докосване / почукване. Има 3 режима на светлина : бяла светлина, жълта светлина и синя светлина. Тази сензорна нощна лампа има вградена батерия, която се зарежда с USB кабел и няма нужда да бъде включена в контакт. С едно зареждане лампа ЛУНА осигурява около 8 часа непрекъсната работа, в зависимост от режима на осветеност. Ако търсите оригинален и практичен подарък, то тази безкабелна нощна лампа ЛУНА е най-подходящия избор.

3D LED нощна лампа КОСМОС (планета и вселена) 

Нощната лампа Космос с диаметър 15см. е разновидност на Лампата ЛУНА и притежава всичките и функции, с тази разлика, че наподобява планета и вселена и се предлага в розов и син цвят. Тази нощна лампа е с по-приглушена светлина, което я прави изключително подходяща за детска стая. Нощна лампа КОСМОС също има 3 светлинни режима на работа и възможност за регулиране на яркостта. Зарежда се за 3-4 часа чрез USB, след което работи до 8 часа без прекъсване. 

Меню

Настройки

Разгледай още продукти.
No produts were found.