за ЖЕНА

В категорията подарък за жена ще намерите оригинални подаръци за жена! При нас, ще намерите романтични подаръци за жена, практичен подарък за жена, както й забавни и символични подаръци за жена. 

5,90 лв.
С вкл. данък

Компактна термо чаша Термос - 300мл. е практична термо чаша, отличаваща се с оригинален дизайн и качествена изработка. Можете да използвате термо чаша Термос всеки ден, за да се насладите на топлата си или студена напитка, пътувайки за работа, училище или по време на приятно пътуване сред природата. Термо чаша мини термос е лека, компактна и се почиства много лесно. Термо чашата има вградено отделение за съхранение в капака. Така можете да приготвяте любимите си напитки на всякъде.

Идеална за ползване, когато сте на път или в ежедневието. 

  • Вместимост -  0,3 литра
5,90 лв.
С вкл. данък

Неразливна термо чаша със силиконов капак

Керамичната неразливна чаша за път е с модерен дизайн, силиконова капачка и вместимост 340мл., което я прави безопасна при наливане на горещи напитки и пиене по време на път. Единственото, което трябва да направиш е да си вземеш чашата, да налееш чай или кафенце и да затвориш добре капачката.

9,90 лв.
С вкл. данък

Стенен часовник в с стил винтидж с лавандула. Стенен часовник с лавандула е подходящ за всяко помещение, тъй като работи с безшумен механизъм. 

Размер - 30см.

Часовник за стена с лавандула работи с 1бр. батерия с размер АА, която не е включена в комплекта.