Начало

23,90 лв.
С вкл. данък

Кажете Обичам те на 100 езика!

Красива твърда каширана кутия с формата на сърце. В нея се намират 100 папируса на които пише Обичам те на различни езици: Български - Обичам те!; Английски - I love you! и т.н. Подаръкът се предлага в синя кутия за мъж.

По желание може да персонализирате подаръка, като напишете текст послание по Ваш избор, който ние да отпечатаме от вътрешната страна на капака на кутията.

5,90 лв.
С вкл. данък

Керамична саксия лавандула. Внесете свежест и уюут във Вашия дом. Дори най-малката саксия със зелено или цветно растение може да внесе свежа нотка в интериора на Вашият дом или офис.

Изработена от безопасни материали. Керамична саксия лавандула е стилна и компактна, което я прави подходяща за всяко помещение.

29,90 лв.
С вкл. данък

Подарък за лица над 18 годишна възраст!!!

Подарък 69 пикантни, секс пози и предизвикателства!
Стилна кутия във формата на сърце (червена или синя),
69 цветни папирусчета с 69 горещи предизвикателства, игри и пози!
30 картинки с пикантни пози (цветни и черно бели) и 39 горещи предизвикателства, игри, закачки и други изненади.

9,90 лв.
С вкл. данък

Стенен часовник в стил винтидж с лавандула. Стенен часовник с лавандула е подходящ за всяко помещение, тъй като работи с безшумен механизъм. 

Размер- 30 см.

Часовник за стена с лавандула работи с 1 бр. батерия с размер АА, която не е включена в комплекта.

14,30 лв.
С вкл. данък

Лампа изработена от стъкло, с форма на истинска ретро крушка. Може да декорирате дома си с този прекрасен артикул. Лампата е с плоско дъно и може да бъде поставяна на равна повърхност. 

23,90 лв.
С вкл. данък

Кажи Обичам те на 100 езика! Красива твърда каширана кутия с формата на сърце в червен цвят. В нея се намират 100 папируса на които пише Обичам те на различни езици: Български - Обичам те!; Английски - I love you! и т.н. Страхотен подарък, с който ще покажете лично отношение.

По желание може да персонализирате подаръка, като напишете текст послание по Ваш избор, който ние да отпечатаме от вътрешната страна на капака на кутията.

4,90 лв.
С вкл. данък

Устойчиви градински ръкавици покрити с латекс. С тези ръкавици с нокти можете спокойно да издълбавате дупки в почвата без да наранявате ръцете си! Ръкавиците имат пластмасови "нокти", които улесняват работата в градината, с тях можете бързо и лесно да изровите дупка, в която да засадите Вашето растение. Градинските ръкавици с пластмасови накрайници "нокти" ще предпазят ръцете Ви, когато работите в градината. Почистват се лесно и не задържат мръстотия, като оставят ръцете Ви сухи, чисти и защитени. Спестете пари!! Тези ръкавици с нокти заместват градинските инструменти. Градинските ръкавици с нокти павят работата в двора лесна и забавна. Ръкавиците са две като едната е с 4 бр. пластмасови накрайници като нокти.

Характеристики:

• материал: латекс, полиестер, пропилен

• размер: универсален

17,50 лв.
С вкл. данък

Нагръдник със светлоотразителни ленти

Един от сновните аксесоари за Вашето куче- всекидневно прилягащ нагръдник
Този регулируем нагръдник е особено удобен благодарение на неопреновата подплата. 
Тъканите рефлекторни ленти са ясно видими и осигуряват безопасност за Вашият любимец при здрач и през нощта. 
Предлага се в различни размери и цветове. 
Всички са с черна подплата (черен нагръдник- със сива подплата). 
Металните части на нагръдника са също черни. 

Специалното затваряне предотвратява прекомерното натоварване на ключалката.

Поради специалната си форма влизането на кучето е значително по-лесно.

Производител: NOBBY