За Градината

В категория за Градината ще откриете интересни и необходими аксесоари и инструменти за Вашата градина. Градинарски ръкавици, градинарски комплекти, градинарки сет, градински аксесоари и декорации.

40,90 лв.
С вкл. данък

Айляк хамак е перфектния подарък за всеки, който има нужда от отмора от забързаното ежедневие. С книга в ръка или просто наслаждавайки се на природата, хамакът е желан подарък за малки и големи.

Хамаците „Айляк Хамак“ са идеалният спътник за летни приключения, на планина или на море. „Айляк Хамак“ е подходящ за спане и почивка и може да се използва буквално навсякъде, благодарение на лесното си разпъване.

Айляк Хамак е перфектното решение за къмпинг в планината и на морето, лесен е за разпъване и ви дава перфектната възможност за почивка на открито.

11,90 лв.
С вкл. данък

Мултифункционална градинарска лопата 3 в 1.

Изключително лека и компактна градинска лопата, бързо и лесно може да се преобразува в мотика. Мултифункционална градинска лопата има гумирана дръжка за по-удобен и сигурен захват и калъф за съхранение.

На дръжката има компас.

4,90 лв.
С вкл. данък

Устойчиви градински ръкавици покрити с латекс. С тези ръкавици с нокти можете спокойно да издълбавате дупки в почвата без да наранявате ръцете си! Ръкавиците имат пластмасови "нокти", които улесняват работата в градината, с тях можете бързо и лесно да изровите дупка, в която да засадите Вашето растение. Градинските ръкавици с пластмасови накрайници "нокти" ще предпазят ръцете Ви, когато работите в градината. Почистват се лесно и не задържат мръстотия, като оставят ръцете Ви сухи, чисти и защитени. Спестете пари!! Тези ръкавици с нокти заместват градинските инструменти. Градинските ръкавици с нокти павят работата в двора лесна и забавна. Ръкавиците са две като едната е с 4 бр. пластмасови накрайници като нокти.

Характеристики:

• материал: латекс, полиестер, пропилен

• размер: универсален

29,90 лв.
С вкл. данък

Система за охлаждане чрез водна мъгла.

Системата за охлаждане работи без ел. захранване. Свързва се директно към чешмата. Системата за охлаждане чрез водна мъгла има възможност за разпределение на дюзите по дължината на маркуча според индивидуалните нужди.

Приложение: Лесен монтаж и демонтаж. Подходяща е за градини, тераси, чадъри, балкони и други. Намалява температурата през горещите летни дни с до 10°. 

 • Дължина: 7,5 м.
 • 5 месингови дюзи
 • Успешно понижава температурата на въздуха с до 10° C
 • Налягане: 2 bar
 • Разход на вода: 1,8 л. / час
 • Филтрира околният въздух, при свободното падане микро капките на водната мъгла увличат със себе си всички частици от околното пространство
 • Подходяща за използване на открито
 • Предпазва от летящи насекоми. 

8,40 лв.
С вкл. данък

Красива керамична кашпа.

Керамична кашпа
, която ще краси дома и / или градината Ви.

Размери: 
- височина- 10 см.
- диаметър- 11 см.

Керамичната кашпа се предлага в различни цветове, от които можете да избирате.

11,90 лв.
С вкл. данък

Джобен трион с предпазител TOPGARDEN. Страхотен сгъваем трион, който се побира във всеки джоб. Изключително компактен и удобен за работа с двукомпонентна дръжка и тристранно заточени и закалени зъби.

Размер: 180 мм.


9,90 лв.
С вкл. данък

СТОП на борбата с маркуча!
Пистолет за поливане TOPGARDEN ще направи поливането на градината лесно и приятно. Пистолетът за поливане е с 5 функции и конектори. С тяхна помощ можете да регулирате силата на водната струя от фина мъгла до мощна струя. 

Пистолетът за поливане е изключително икономичен. Използва с до 40% по-малко вода и е с 50% по-мощен от стандартната дюза за маркуч. Има 5 степени за настройка на водата и пасва идеално на всички стандартни маркучи.

Комплектът включва:

 • пистолет с 5 режима
 • адаптор 1/2" и 3/4"
 • Конектори за маркуч 2бр. (1/2" със и без стоп)

5,90 лв.
С вкл. данък

Керамична саксия лавандула. Внесете свежест и уюут във Вашия дом. Дори най-малката саксия със зелено или цветно растение може да внесе свежа нотка в интериора на Вашият дом или офис.

Изработена от безопасни материали. Керамична саксия лавандула е стилна и компактна, което я прави подходяща за всяко помещение.